MENUVIN COCKTAILDJs SELSKABINFO BORD

KLIK HER FOR ONLINE BORDBESTILLING // BOOK A TABLE ONLINE
Alt på menuen sælges også som take away: Ring +45 35 24 13 24.
Eller bestil via Roomservice for levering.

SNACK

TOAST med 3 slags ost, ålerøgetskinke & estragonmayo 45 kr.
SALTNØDDER 25 kr.
MARINEREDE OLIVEN
20 kr.

SMÅ RETTER

RISOTTO med asparges, ærter, trøffelolie, parmesan & estragon 80 kr
MOULES MARINIÉRES – dampet i hvidvin & urter. Med crouton & aïoli 80 kr
CHEVRE CHAUD SALAT
Grillet gedeost & crouton på salater med frisk æble, søde valnødder & honning-sennepsdressing 75 kr
VITELLO TONNATO med tunsauce, rucola & kapersbær 80 kr

STORE RETTER

MOULES FRITES – dampet i hvidvin & urter. Med pommes frites & aïoli 165 kr
RISOTTO med asparges, ærter, trøffelolie & estragon. Hertil grøn salat 160 kr
LAMMESKANK braiseret i mørk øl serveres med sauteret forårsgrønt, kartoffelmos & ærtepuré 185 kr (+ 25 kr ved valg af menu)
STEGT FLÆSK med danske kartofler & persillesovs 150 kr
BURGER med cheddar, bacon & estragon mayo i økologisk brioche.
Serveres med pommes frites & estragon mayo 150 kr
COQ AU VIN
Kylling braiseret i rødvin med bacon. Serveret på kartoffelmos 170 kr
STEAK
220 gram oksefilet med estragonmayo. Vælg pommes frites / smør stegte kartofler 195 kr (+ 45 kr ved valg af menu)

SIDEORDER 45 kr.

Salat vinaigrette / Kartoffelmos / Pommes frites & estragonmayo / Smørstegte kartofler / Kartoffelmos

DESSERT

ÆBLETRIFLI - æblekompot, flødeskum, markron 65 kr
PEACH MELBA pocheret fersken med vanilleis & kold hindbærsuppe 70 kr
OST tommes de Savoir, dansk brie & Vesterhavs ost med honningsyltede nødder 70 kr
& bagt blomme

3 RETTER 275 kr.




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .