MENUVIN COCKTAILDJs SELSKABINFO BORD

KLIK HER FOR ONLINE BORDBESTILLING // BOOK A TABLE ONLINE
Alt på menuen sælges også som take away: Ring +45 35 24 13 24.
Eller bestil via Roomservice for levering.

SNACK

TOAST med 3 slags ost, ålerøgetskinke & estragonmayo 45 kr.
TOAST med pastrami, løg, ost & sennepsmayo 55 kr.
SALTNØDDER 25 kr.
MARINEREDE OLIVEN
20 kr.

SMÅ RETTER 75 kr.

RISOTTO med med svampe, trøffelolie, parmesan & estragon
CONFITERET LAKS med fennikel, æble, krydderurter & appelsincremefraiche
CHEVRE CHAUD SALAT
Grillet gedeost & crouton på salater med frisk æble, søde valnødder & honning-sennepsdressing
VITELLO TONNATO med tunsauce, rucola & kapersbær

STORE RETTER 150 kr.

BAGT LAKS på sauterede grøntsager. Hertil stegte kartofler, creme fraiche
& brøndkarse // Med salat vinaigrette + 45 kr
RISOTTO med asparges, ærter, trøffelolie & estragon. Hertil grøn salat
LAMMESKANK braiseret i mørk øl serveres med sauteret forårsgrønt, kartoffelmos & ærtepuré + 25 kr
STEGT FLÆSK med danske kartofler & persillesovs
COQ AU VIN Kylling braiseret i rødvin med bacon. Serveret på kartoffelmos
STEAK
220 gram oksefilet med estragonmayo. Vælg pommes frites / smør stegte kartofler + 45 kr

SIDEORDER 45 kr.

Salat vinaigrette / Kartoffelmos / Pommes frites & estragonmayo / Smørstegte kartofler / Kartoffelmos

DESSERT 60 kr.

CHOKOLADEMOUSSE med krokant & flødeskum
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE med rasp & flødeskum
OST tommes de Savoir, dansk brie & Vesterhavs ost med honningsyltede nødder
& bagt blomme

3 RETTER 250 kr.


I BAREN

TOAST med 3 slags ost, ålerøgetskinke & estragonmayo 45 kr.
TOAST med pastrami, løg, ost & sennepsmayo 55 kr.
CHIPS 15 kr.
SALTNØDDER
25 kr.
MARINEREDE OLIVEN
20 kr.
CHEVRE CHAUD SALAT
Grillet gedeost & crouton på salater med frisk æble, søde valnødder & honning-sennepsdressing
VITELLO TONNATO med tunsauce, rucola & kapersbær
CHOKOLADEMOUSSE med krokant & flødeskum
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE med rasp & flødeskum
OST 3 oste med honningsyltede nødder, bagt blomme & knækbrød

//



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .