Flyrejse og elscooter: Alt hvad du skal tage højde for, når du planlægger dine forældres rejse 

Ens fysiske begrænsninger bør ikke være en udfordring for ens rejselyst. Hos Pegasus har vi løst netop dette, men vores udvalg af rejseelscootere. Men hvilke ting skal du være opmærksom på, når du hjælper dine forældre med at planlægge rejsen? Med de rette forberedelser og valg af den rigtige el-scooter, som Pegasus’ Colibri eller Apollo 328, kan rejsen blive nem og behagelig. I dette blogindlæg kommer vi med de vigtigste forberedelser, du bør gøre dig forinden en flyrejse. 

2 forskellige rejsescootere: Colibri og Apollo 328
Pegasus tilbyder flere modeller, der er ideelle til rejser. Colibri er en lille, sammenklappelig el-scooter, der er nem at tage med på fly. Apollo 328 er også foldbar, designet med et elegant udseende og velegnet til både indendørs og udendørs brug, hvilket gør den ekstra egnet til personen, der vil have lidt af det hele.

Det vigtigste: Flycertifikat og batterikrav
En vigtig del af forberedelsen er at sikre, at el-scooterens batteri har et flycertifikat. Dette certifikat bekræfter, at batteriet opfylder flyselskabets sikkerheds- og transportkrav. Det er vigtigt at kontakte flyselskabet i god tid for at få alle nødvendige oplysninger. Vores to rejsescootere har godkendte batterier. 

Hold dig indenfor flyselskabets vægtgrænser og dimensioner
Flyturer med el-scootere kræver, at man overholder flyselskabets vægtgrænser, som ofte er 32 kg for indtjekket bagage. Derudover skal størrelsen på den sammenfoldede el-scooter passe til flyets bagagerum. Mål el-scooteren og sammenlign med flyselskabets krav for at undgå problemer.

Læs mere om Ryanair og Norwegians krav her. 

Forbered flyselskabet
For at sikre en problemfri rejse er det vigtigt at kontakte flyselskabet og informere dem om, at dine forældre medbringer en el-scooter. De fleste selskaber kræver en specialtransfer, som sikrer, at personalet er forberedt på at håndtere el-scooteren. Få en skriftlig bekræftelse på alle aftaler.

Tryghed gennem rejseforsikring
En god rejseforsikring, der dækker mobilitetsenheder som el-scootere, er værd at overveje. Den beskytter mod eventuelle skader eller tab under rejsen, hvilket giver ekstra sikkerhed og tryghed for dine forældre.

Beskyt elscooteren
For at beskytte el-scooteren under transport, anbefales det at pakke den forsvarligt. Brug en rejsetaske eller polstring for at forhindre skader. Husk også at tage opladeren med i håndbagagen, så der altid er adgang til strøm.

Ved at tage de nødvendige foranstaltninger kan du hjælpe dine forældre med at få en behagelig og problemfri flyrejse med deres el-scooter. Kontakt flyselskabet, sørg for at have det nødvendige flycertifikat, og overvej en passende forsikring. Hav forberedelserne på plads, så dine forældre ka nyde mobiliteten og friheden på sin rejse. 


Posted in Blog by with comments disabled.