Få et møblement der passer til din livsstil

Selv om du elsker at rejse, så har du nok hørt om ordsproget: “Ude godt, men hjemme bedst.” For ja, det er da fantastisk at opleve hele verden, og møde nye kulturer osv. Men det er nu også rart fra tid til anden at kunne komme hjem og lade op til nye eventyr. Når du elsker at rejse meget og har en aktiv livsstil så bør din bolig også indeholde et møblement der afspejler dette, på den måde kan du forene dit hjem med din hobby og opnå større balance. Her får du en række gode tips og råd til hvordan du ideelt kan indrette dig når du rejser meget

En praktisk indretning

Hvis du ikke er meget hjemme, og ofte er væk på længere rejser, så er det rart med en praktisk indretning og et møblement der er nemt at gøre rent, for det vil være surt at bruge tiden på at skulle gøre rent hver gang du er hjemme. Derfor kan en minimalistisk indretning med glatte flader være det helt rigtige for dig. Sørg dog for at skabe nogle kontraster i form af f.eks. hyggelige og bløde tekstiler der også gør boligen hyggelig og indbydende.

Udstil dine rejsefund

Når du rejser finder du helt sikkert en masse souvenirs og andre minder du ønsker at omgive dig med og indrette dig med i din bolig. Der findes mange forskellige typer af møblement du kan bruge til udstilling i dit hjem. Reoler med glasmontre især er gode, da du kan stille alle dine smukke ting uden at du hele tiden skal tørre støv af, og når du trænger til at se på lidt nyt kan du nemt bytte det ud. Derudover kan du f.eks. lave en billedvæg med alle dine smukke billeder fra dine rejser, få evt. nogle af de bedste fremkaldt i plakatstørrelser, og vælg flotte rammer der passer til boligens øvrige møblement.

Få en god nats søvn

Det er ikke alle destinationer der byder på en behagelig seng, så når du endelig er hjemme er det ekstra vigtigt med god søvn i løbet af natten. For at få den optimale søvn er der faktisk flere ting der spiller ind, det er ikke kun dit valg af seng, men også sengetøj, temperatur i soveværelset, farver, belysning og faktisk hele møblementet i soveværelset.

Pas godt på dit hjem

Når du er ude og rejse er det endnu mere vigtigt at vide at dit hjem er sikkert og trygt, og at du ikke får ubudne gæster. En god alarm kan derfor være en rigtig god ide. Der findes mange forskellige typer af alarmer hvor du f.eks. også selv kan følge med på et live kamera hvis alarmen skulle gå, så du kan se hvad der foregår i dit hjem. Det er også vigtigt at have styr på de rigtige forsikringer, både til dit hjem, og dig selv mens du er bortrejst.

 

Læs mange flere gode råd og tips om hvordan du indretter dit hjem på hjemmesiden her: Herligthjem.dk.


Posted in Blog by with comments disabled.