Hvorfor enhver turguide har brug for en hjemmeside

Ingen ejere af små turguide virksomheder bør undervurdere styrken af et æstetisk tiltalende websted, som kunderne nemt kan navigere i. Tro det eller ej, men mange lokale turguides mangler en virksomheds hjemmeside og tror social media er nok.

Du behøver ikke lade det være dig!

En hjemmeside er et fantastisk værktøj til at hjælpe dig med at holde dine kunder informeret, samtidig med at de engagerer dem. Det er selvfølgelig nemt at føle sig lidt skræmt, når man tænker på alt det hårde arbejde, der ligger i at få en hjemmeside op at køre (og så vedligeholde den). I denne artikel vil vi fokusere på, hvorfor et kvalitetswebsted er en så værdifuld investering for din forretning:

Kundens forventninger

Selvom folk ved, hvor de kan finde dig, vil de gerne have information om dig og din forretning. En ren hjemmeside giver både potentielle rejsende adgang til vigtige oplysninger om dine ydelser, såsom kontaktoplysninger, priser og beskrivelser af de rejser og ydelser du tilbyder. De fleste forbrugere forventer, at en virksomheds information er digitalt tilgængelig. Hvis de ikke kan finde det, vil omkring 44 % af de besøgende ikke gider at kigge på din hjemmeside længere.

Sociale proof

Hvis en potentiel kunde får det indtryk, at andre mennesker ansætter dig som som guide og bruger dine tjenester, vil de være mere tilbøjelige til at gøre det samme. Det gør ikke noget, at det gode ord kommer fra en, de aldrig har mødt før. Omkring 70 % af forbrugerne finder værdi i anmeldelser fra fremmede.

 

Det er overflødigt at sige, at du vil bruge social proof som et værktøj til at skabe en stærk, positiv opfattelse af dit brand.

 

Troværdighed

Et websted hjælper med at opbygge en lille virksomheds troværdighed. Tænk på det som et digitalt visitkort; det ser officielt ud, er let tilgængeligt og er et kontaktpunkt mellem din virksomhed og din kunde. Troværdighed er også et vigtigt aspekt af at etablere din virksomhed i sin branche. Når en kunde ser, at din virksomhed er troværdig, kan de stole på, at du leverer kvalitets -tjenester som turguide.

Omkostninger

På grund af det store udvalg af indhold, der er tilgængeligt på internettet, bruger de fleste store mængder tid online. At have en professionel hjemmeside giver dig mulighed for at udnytte dette fænomen ved at udnytte et sted, der allerede har potentielle kunders opmærksomhed. Hjemmeside parret med digitale annonceringsværktøjer er en meget mere effektiv måde at nå ud til kunder på end traditionelle annonceringsmidler. Værktøjer som Facebook Pixel og Google Ads giver dig mulighed for at målrette mod målgrupper, der er meget mere tilbøjelige til at rejse til dit område og har brug for en turguide.

Tid er penge

At arbejde med en webdesigner vil give dig mulighed for at tilføje et personligt præg på din hjemmeside, som vil skabe et klarere billede af dit brand i dine kunders øjne. Ensartede skabeloner er nemme måder at oprette en virksomhedshjemmeside på uden hjælp fra en designer, men skabeloner er formel og upersonlige. Dit brand er en unik enhed med sine egne positive egenskaber og værdier. Det skal din hjemmeside afspejle. Køb hjemmeside udviklet til din virksomhed.

 

Brand og web æstetik

En professionel webdesigner sikrer, at din hjemmesides æstetik oversættes korrekt, når den ses på forskellige enheder. Dette spiller ind på tilgængeligheden af din hjemmeside. Et korrekt designet websted er tilgængeligt på bærbare computere og mindre enheder, såsom smartphones og tablets, for kunder, der ønsker at få adgang til din hjemmeside.


Posted in Blog by with comments disabled.