Kom godt i gang med DayTrading – og få mere frihed til rejser

DayTrading er en kortsigtet handel med værdipapirer og investeringer. Det er med andre ord handel med værdipapirer, der foregår meget hurtigere end traditionel handel. Ofte vil denne slags investeringsform foregå indenfor få timer, minutter – eller endda sekunder. Derfor har DayTrading også en stor risiko behæftet. Du kan få en stor gevinst, men du kan også risikere at miste dine penge. Derfor er det også nødvendigt med en solid strategi, hvis du gerne vil daytrade. Du kan få den ultimative DayTrading guide her.

Mere om daytrading

Denne slags investeringsform er handel med værdipapirer, hvor selve handlen har en meget kort tidshorisont. Handlen kan vare alt fra få sekunder til en dag. Derfor er definitionen også, at daytrading er kortsigtet handel med værdipapirer.

Vær opmærksom på den høje risiko

Denne slags investeringsform er udelukkende for investorer med en høj risikoprofil. Der er stor risiko for at tabe sine penge, men der er også en større mulighed for at få en stor gevinst. Det er naturligvis udsigten til en stor gevinst, der gør denne slags investeringsform attraktiv.

Kan jeg leve af daytrading?

Det er muligt at leve af denne slags investeringsform, og det er også blevet mere populært de seneste år, da det er blevet nemmere at investere. Det kræver dog, at du sætter dig rigtigt godt ind i konceptet og får lagt en solid investeringsstrategi. Derudover kræver det også noget af dig personligt. Du skal have stærke nerver og kunne holde hovedet koldt. Med denne investeringsform kommer du næsten uundgåeligt til at tabe en del penge på et tidspunkt. Det skal du kunne holde til – både mentalt og økonomisk.

Sådan bliver du en god daytrader

Inden du starter med denne slags investeringsform, er det vigtigt, at du sætter dig virkeligt godt ind i, hvordan konceptet fungerer. Derfor bør du først og fremmest følge alle nyheder om de virksomheder, som du har tænkt dig at daytrade. Du skal være klar til at reagere på den mindste ændring fra virksomhedens side.

Du bør også indsætte et såkaldt ”Stop loss” på din handelsplatform. På den måde begrænser du potentielle tab.

Du bør også kun investere i virksomheder, som du allerede har sat dig grundigt ind i.

Sådan fungerer beskatningen af daytrading

Når du daytrader, investerer du ofte med CFD’er. Disse skal opgives som lagerbeskatning, hvilket betyder, at du skal indberette dem som kapitalindkomst.

Det er essentielt, at du vælger en handelsplatform, der er gearet til denne slags investeringsform. På den måde kan du også få flere funktioner. Blandt andet kan flere handelsplatforme gøre det langt nemmere at indberette dine gevinster og tab korrekt til skat. På den måde undgår du ubehagelige skattesmæk. Vær derfor kræsen, når du skal vælge en handelsplatform som daytrader. Stil krav til platformens funktioner.


Posted in Blog by with comments disabled.