Rejseminder, der forandrede dit liv

Dette indhold er sponsoreret

Rejser giver os mange oplevelser, og der er altid noget at tage med sig hjem. Det kan være en ny madret eller en unik souvenir. De fleste tager også mange billeder på rejsen. Bagefter printer nogle deres foto på lærred som vægpynt eller sætter de udprintede fotos i et album. Nogle vælger bare at have fotos på mobilen. Sådan har man altid de gode, dårlige og mærkelige rejseminder med sig.

Her kommer der nogle ideer til, hvordan du kan forevige din rejse. Det er en proces, der starter allerede, når du er ude på rejsen.

Indtryk fra et rejsemål – fotografier, beskrivelser og anekdoter

Når man rejser, er det ofte fordi man gerne vil se nye ting, og opleve en anden kultur. Det kan være en helt anden madkultur, et andet sprog eller måske bare en helt anden måde at leve på. Nogle gange kan det dog være svært at fange alle de indtryk man har fået på ferien, og derfor kan det være en god idé at tage noter for at beskrive de steder, man har besøgt. De små anekdoter, man kan fortælle om en rejse, er ofte dem der bliver husket bedst af alle, da de typisk er personlige historier som ikke kan gentages for andre. Derfor kan det være en god idé at skrive dem ned med det samme – det hjælper på hukommelsen at nedfælge anekdoten på skrift.

Er der nogen bestemte ting, som altid får dig til at tænke på et bestemt rejseminde?

Ofte er det de helt simple ting, der gør størst indtryk. Det kan eksempelvis være en bestemt duft, som minder os om en rejse – måske er det en bestemt type mad, som vi spiste på rejsen eller et bestemt sted vi besøgte. For andre kan det være et bestemt billede eller et fotografi fra rejsen. Nogle gange kan det også bare være den følelse man havde på sin rejse – måske var man virkelig afslappet og rolig, eller også oplevede man noget helt særligt.

På rejsen – dagbogsnotater og oplevelser

Det er altid en god idé at føre dagbog, når man er på rejse. På den måde kan man bagefter se tilbage på alle de oplevelser, man har haft, og det kan være en rigtig hyggelig aktivitet at læse sin egen dagbog igennem. Dagbogen kan også være med til at gøre rejsen mere meningsfuld, fordi man tager sig tid til at reflektere over de ting, man har set og oplevet. Det er ikke nødvendigvis et krav, at dagbogen skal være fyldt med dybe tanker og indsigter. Du fører dagbog for din egen skyld.


Posted in Blog by with comments disabled.