Bliv set i mørket, i hvert fald inden det er for sent

Når vi rammer den mørke tid på året, så kan det være noget af en udfordring for trafikanter at se hinanden, læg hertil at der også skal være tid til at reagere, og at der også er andre på vejen, hvilket kan gøre det til en rigtig god investering at bære lys når du er ude i mørket.

Sidder du på en cykel, så er det du skal tænke over hvordan du gerne vil ses, for der findes et utal af forskellige lygter og reflekser du kan bruge til at gøre dig selv mere synlig, men du skal også gerne kunne ses hver gang du kører, derfor skal du have fat i en cykellygte med en lang levetid, så du kan være sikker på den tænder hver gang du har behov for det.

Det fede er at du nu kan få LED-cykellygter, som ikke bruger batterier, men som kan lades op via USB når du ikke bruger dem, hvilket betyder at de ikke blot har lang holdbarhed, men du skal heller ikke ud for at købe batterier til dem, så din investering er forholdsvis hurtigt tjent hjem igen, set i forhold til de traditionelle lygter.

Se efter hvor holdbar lygterne er inden køb

Ud over at LED er et rigtig godt valg, så er der også andre parametre du skal tage i betragtning før et køb, nemlig hvor holdbare lygterne er i brug, hvad sker der hvis du kører i regnvejr? Hvad hvis du kommer til at tabe lygten på jorden?

Så er der overvejelser om hvor meget de fylder, både i brug og mellem brug, er lygterne små og kompakte, samtidig med at de leverer det lys der skal til?

Selv om de bedste lygter koster lidt mere end de billigste i standardudgaven, så kan du også regne med længere holdbarhed og længere samlet levetid, hvilket formodentlig vil være en god investering over tid.

Monteringer og farver

Hvis du er bekymret over monteringen, og at skulle stå for det selv, så er det ikke noget problem, der er endda cykelhandlere der hellere end gerne vil montere det for dig, måske sammen med salget af et sæt lygter, så er du rigtig godt i gang.

Det mest normalt forekommende er lygter der er sorte, men du kan faktisk også godt få dem i andre farver, både rød og hvid hvis du skal have noget der bliver lagt mærke til, og som kan være nemmere at finde igen derhjemme.

Tilbage er så blot at du husker at tage dem med dig, både når du stiller cyklen hjemme og ude i byen, fede ting har det nemlig med at forsvinde hvis du lader dem sidde så pøblen kan få fat i dem.


Posted in Blog by with comments disabled.