Er din bolig sikret mod indbrud når du rejser?

Der er en masse du selv kan gøre helt enkelt for at sikre dit hus mod indbrud, når du rejser væk i længere tid. Du kan også vælge den helt store pakke og få installeret alarmer i dit hus. Bestil et gratis tjek af din boligs sikkerhed, og få svar på hvad dit behov egentligt er.

Sikring af døre og vinduer

Døre og vinduer er indgangene for eventuelle tyve. Begge dele kan smadres, hvis det er det tyven vælger. Oftest vælger tyve dog noget der ikke larmer nær så meget, så de har bedre tid til selve indbruddet, helst uden at blive afbrudt undervejs. Du kan købe simple sikringer til både vinduer og døre, i de forskellige byggemarkeder, som du nemt selv kan installere. På den måde sørger du for at det i hvert fald ikke er nemt for tyven at snige sig ind i dit hus, når du ikke selv er der.

Nabohjælp er en super god idé

Lav en aftale med en eller flere naboer om at kigge til dit hus når du er væk. I kan aftale at de flytter din bil, så det ser ud som om du har kørt i den. Naboen kan også på skift tænde forskellige lamper inde i huset, så det ikke ser ud som om huset er tomt. Er du væk i meget lang tid, er det også en god ide at lave aftale om at naboen slår dit græs og passer haven. Du kan jo så gøre det samme, når din nabo skal ud at rejse. Nabohjælp er nok den mest effektfulde sikring af dit hjem, man kan forestille sig. Hvis uheldet endeligt er ude, vil din nabo også opdage det meget hurtigere, end hvis der ikke er nogen til fysisk at passe på huset, imens du er på ferie.

Timer på forskellige lamper i huset

Lamperne i dit hus kan sættes til en timer, så de tænder og slukker på forskellige tidspunkter af døgnet, i den periode du er væk. Lys i huset kan snyde tyven til at tro at du er hjemme, selv om du slet ikke er det.

Lad ikke værdifulde ting være synlige

Hvis du trækker alle gardiner for, ser dit hus tomt ud. det kan også give tyven en forkert ide om at der er mange dyre ting at hente, siden du har trukket gardinerne for. Fjern i stedet værdigenstande, så dit hus ser så kedeligt ud som muligt.


Posted in Blog by with comments disabled.