Sådan finder du særtilbud på familieturen til EuroDisney

Vil du og familien gerne en tur til EuroDisney i år? Så er dette den helt rette artikel for dig. I denne artikel giver vi nogle hurtige gode råd om, hvordan du finder de gode tilbud til EuroDisney. På den måde kan du og familien komme afsted sammen, uden at det springer budgettet helt.

Find dem på nettet

Det er først og fremmest en god ide at gå på nettet, hvis man gerne vil finde et Disneyland Paris tilbud. Det er ofte her at de er nemmest at finde. Og så tager det heller ikke lang tid at gå fra en hjemmeside til den næste, hvis man gerne vil lede efter dem.

Du kan nogle gange finde nogle gode tilbud under EuroDisney hjemmeside, så det er naturligvis et godt sted at starte. Men derudover bør du også kigge lidt på nogle andre sider. Der er faktisk hele hjemmesider dedikeret til at samle gode tilbud ind og vise dem fremfor dig. Så det er naturligvis også en god ide lige at have et kig på nogle af disse sider.

Hold øje med kampagner og konkurrencer

Derudover skal du også holde øje med eventuelle konkurrencer og kampagner for EuroDisney. At tage til Disneyland Paris er meget populært og er noget som de fleste danske børneforældre er interesseret i. Derfor vil forskellige firmaer, som generelt retter sig til børn eller forældre, udlove nogle billetter til EuroDisney, hvis man deltager i en bestemt konkurrence. Det kan for eksempel dreje sig om tøjbutikker eller legetøjsbutikker.

Du mister ikke noget ved at deltage i konkurrencer som denne og det kunne jo være, at du var heldig at kunne komme afsted. At tage til EuroDisney kan hurtigt blive rigtig dyrt – især hvis man har en større børneflok. Så det er godt, at man kan finde sådanne konkurrencer.


Posted in Blog by with comments disabled.