Det skal du pakke til storbyferien

Skal du på rigtig storbyferie i år? I denne artikel vil vi give dig et overblik over nogle ting du så absolut ikke må glemme at pakke med, når du tager afsted til storbyen. Læs med her hvis det er relevant for din situation.

Din e-cigaret

Det er ikke sundt at ryge men nogle gange er det simpelthen bare svært at lade være. Har du overvejet at bruge en elektrisk cigaret i stedet for? Det er et meget sundere alternativ og er skabt specifikt til rygere, som ikke kan stoppe med at ryge.

En e-cigaret er meget sundere på mange områder og så må man desuden også ryge den langt flere steder.

I dag er rygning af almindelige cigaretter blevet forbudt i mange offentlig forum, hvilket naturligvis er bedre for alle ikke-rygere, da de ikke længere bliver udsat for passiv rygning. Men det kan gøre det lidt bøvlet for en ryger at finde et sted, hvor man lige må tage sig en smøg imens man er på ferie.

Det er trods alt ikke altid man bare kan rende tilbage til hotelværelset og få sig en. Og meget ofte er der regler mod dette på de enkelte hoteller. Eller måske deler du værelse med ungerne?

Med en e-cigaret er der oftest ikke samme forbud og du kan såmænd ryge der hvor du vil.

En god bog eller lydbog

Der vil være mange rolige perioder, imens du er afsted på ferie. Det er derfor en god ide lige at pakke en almindelig eller en lydbog, som du kan holde dig underholdt med imens du er på ferie.

Der vil med garanti være nogle stunder, hvor du ikke længere har lyst til at rende hele byen tynd, men bare gerne vil ligge derhjemme på hotelværelset. Og så er det meget rart at man lige kan hive en god bog eller lydbog frem og nyde den.

En varm frakke – også hvis du skal et varmt sted hen

Man ved aldrig, hvordan vejret bliver, og det er derfor altid en god ide at tage en varm frakke med, så man altid er forberedt. Det kan virke lidt træls at proppe med ned i kufferten – især hvis man skal et varmt sted hen.

Men det er bedre at have en med som man aldrig får brugt, end det er at blive fanget et sted og ikke have en. Det er trods alt irriterende at skulle bruge penge på at købe en ny.

 


Posted in Blog by with comments disabled.