Sådan kan du bekymre dig om mindre på din rejse

Der kan være mange bekymringer, når man skal rejse uden for EU. Dette kan gøre, at man bekymrer sig om en del ting som for eksempel følgende spørgsmål: Hvilke hævegebyrer kommer jeg til at betale? Hvornår dækker min rejseforsikring? Skal jeg have kontanter med på rejsen?

 

Alle de ovenstående spørgsmål kommer ind i på i denne artikel. Vi kommer ind på, hvordan du med et specifikt betalingskort kan få en række fordele, som du ikke kan få andre steder til samme pris (gratis eller meget billigt). Ønsker du at læse mere om andre korttyper, så kan du læse mere på hjemmesiden BitcoinKort.dk.

 

Gratis betalingskort: Revolut

Revolut er et gratis betalingskort, som du kan få, hvis du opretter en konto igennem deres app. Selve kortet er gratis, men man skal typisk betale for fragten til Danmark. Hvis du er heldig, så har de en kampagne kørende, der gør, at du får gratis fragt på kortet. Vi kan ikke opdatere denne artikel konstant for at informere dig om, hvorvidt der er en kampagne. Ønsker du derfor ikke at betale for fragten, så bør du vente med at oprette en konto.

 

Sådan kan du hæve penge billigt

De fleste danskere går ned i banken og henter det, der kaldes for rejsevaluta. Her betaler de fleste ikke ekstremt høje gebyrer, hvis de bestiller valutaen i god tid. Bankerne tager selvfølgelig et gebyr, når du køber kontanter – men det er langt billigere end at veksle på hovedbanegården eller i lufthavnen. Hvis du tror, at du ikke kommer til at have adgang til en hæveautomat i udlandet, så bliv ved med det.

 

Når man så løber tør for valuta, så bliver man nødt til at hæve. Det er her, mange danskere kommer ud for at betale meget høje gebyrer. Der er et gebyr for at veksle valutaen samt for selve hævningen. Med et kort fra Revolut betaler du ikke disse gebyer. Der er selvfølgelig en begrænsning, som afhænger af din kontotype. Har du en gratis konto, så er denne på 1500 kr. om måneden eller det tilsvarende i den lokale valuta i det land, du er i.

 

Rejseforsikring hvis du opgraderer

Vælger du at opgradere fra en Standard konto til en Metal konto, så får du endnu flere fordele. Der følger nemlig en verdensdækkende rejseforsikring med, som dækker forskellige ting**. Du kan læse mere om den inde på deres side.

 

En opgradering gør også, at du kan hæve flere penge i udlandet uden gebyrer. Sammenligner du det med din banks gebyrer, så kan det måske godt betale sig at opgradere.

 

** Vi gør opmærksom på, at der selvfølgelig er betingelser for alle de nævnte ting, som der kan læses mere om ved oprettelse eller opgradering.


Posted in Blog by with comments disabled.