Tips til fed vildmarksferie i bilen

Der er mange forskellige måder, man kan vælge at tage på ferie. Der er nogle, der elsker luksus, der er andre, der er vild med en storbyferie, og så er der nogle, der godt kan lide at komme ud i naturen. Det kan naturligvis også være, at man godt kan lide at få lidt af det hele. Hvis du snart skal på ferie og er i tvivl om, hvordan du skal vælge at holde den, så kan det være, du skal tage på vildmarksferie i din bil?

Få en køleboks til bil

Det er klart, at det altid er rart at have muligheden for at få noget koldt at drikke. Hvis man skal køre i bil i mange timer, så kan det også hurtigt blive meget varmt i en bil, og her er det både rart, at man har noget at drikke, og at dette er koldt. Men hvordan sørger man for at holde sine kølevarer kolde i bilen? Det kan du let gøre ved at anskaffe dig en køleboks til bil. Du kan finde en køleboks til bil her https://www.bluebay-marine.dk/koeleboks, hvis du mangler en. Det er med garanti, et køb du bliver rigtig glad for på din vildmarkstur.

Tag en trangia med

Hvis du skal lave mad i naturen, så gøres dette nemmest på en trangia. Dette er en slags blus med en medfølgende gryde, hvor du kan tilberede mad i. Her kan du altså lave alt det, der bare skal have en tur i en gryde.

Hvor skal du sove?

Når du skal på vildmarksferie i din bil, så har du mulighed for at sove i bilen, hvis der er plads nok til det. Der er dog også nogle, der foretrækker at sove i telt ved siden af bilen. Se flere tips til camping på https://www.dk-camp.dk/.

 


Posted in Blog by with comments disabled.